Publicitat
Ciutat

La ruta feminista ‘Stop bretxa salarial’ arriba a Can Llong

Elisenda Alamany i Marta Pontnou participaran en la xerrada organitzada per ERC

Imatge d'arxiu d'una pancarta durant la vaga feminista del 8 de març | Victòria Rovira

Esquerra Republicana Sabadell ha organitzat aquest dijous la xerrada Stop bretxa salarial!, un acte que servirà per denunciar i posar sobre la taula la diferència salarial entre dones i homes. La concentració tindrà lloc a partir de les 18.30 hores al barri de Can Llong (avinguda d’Estrasburg amb carrer Varsòvia) i serà oberta a tothom.

La cita comptarà amb la participació de la regidora a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, i la productora i assessora d’imatge Marta Pontnou. La proposta forma part d’una campanya amb què el partit republicà recorre els carrers per alertar sobre la bretxa salarial per raons de gènere, desigualtat que la formació situa de mitjana en uns 6.000 euros anuals.

La secretària de Feminismes de la secció local del partit i portaveu adjunta del grup municipal a l’Ajuntament de Sabadell, Èlia Soriano-Costa, destaca que l’objectiu és fer arribar a tothom la sensibilització en matèria de gènere a través de campanyes i exposicions itinerants. “Conèixer quines són aquestes causes i com ens afecten ens ajuda a dissenyar polítiques per reduir aquesta desigualtat com les que hem impulsat aquest darrer any”, ha explicat.

Publicitat
Comentaris
To Top