ESPORTS

El juvenil del CE Sabadell cau per la mínima davant del Real Zaragoza

Els jugadors del juvenil del CE Sabadell celebren el gol que ha posat l’empat momentani al marcador.// Lluís Franco

El juvenil “A” del CE Sabadell ha caigut davant del Real Zaragoza a la setena jornada de la Divisió d’Honor (2-3).

El partit ha començat amb moltes disputes i poc domini. Els aragonesos apretaban en la pressió i els arlequinats es mantenien fidels al seu joc. La primera aproximació l’ha tingut el conjunt visitant amb un xut llunyà que s’ha estavellat al travesser. Posteriorment, qui ha amenaçat ha estat el Centre d’Esports a través d’Ian i Petit però sense encert.

Qui sí que ha encertat ha estat el Zaragoza quan, prop del minut 20 de joc, s’ha avançat al marcador a la sortida d’un servei de cantonada. Als minuts següents, els de Marc Nomen han començat a tenir més pilota i inquietar la porteria rival. A la mitja hora de joc, Arnau Cañas ha posat la igualada després d’un rebot dins l’àrea que li ha permès rematar a boca de canó. Poc ha durat l’alegria. 5 minuts més tard, en un nou servei de cantonada, s’ha tornat a avançar el conjunt “blanquillo”.

En els darrers minuts del primer temps, tot i el domini arlequinat, el Zaragoza ha amenaçat constantement a la contra amb algunes intervencions de mèrit d’Aarón Alonso. No ha pogut fer res, però, després d’una transició ràpida que ha permès als visitants marxar als vestidors amb l’1 a 3 i la sensació de feblesa defensiva al CE Sabadell.

Reacció sense premi

La segona meitat ha tingut una cara totalment diferent. Ja des dels primers minuts ha tingut el domini i ha apretat molt el Centre d’Esports. Les arribades s’han succeint tot i no acabar de traduir-se en ocacions. La més clara, a peus d’Arnau Cañas, que ha fallat una rematada clara des del punt de penal.

Passat el minut 70, després d’un rebuig, Sander ha retallat distàncies amb un xut des de la frontal de l’àrea que el porter rival ha tocat però no rebutjat posant el 2 a 3 al marcador. Als darrers minuts, amb el Sabadell volcat a l’atac i el Zaragoza tancat a la seva pròpia àrea, s’intuia l’empat però els aragonesos han pogut defensar-se bé i sumar els tres punts. Els de Marc Nomen han pagat la feblesa defensiva de la primera meitat tot i que tornen a marxar amb sensacions positives després d’haver estat molt superiors al segon temps.

Comentaris
To Top