ESPORTS

Ensopegada de l’OAR Gràcia femení davant el Sant Vicenç (24-26)

OAR-Sant Vicenç
Les jugadores de Carol Carmona es van veure frenades per un rival molt efectiu / Lluís Franco

Ensopegada. La festa no va ser completa al pavelló de Gràcia, ja que després de la sensacional victòria de l’equip masculí, el femení no va poder mantenir la imbatibilitat i va caure per 24-26 contra el Sant Vicenç.

El partit es va resoldre en els darrers minuts de manera agra per a les verd-i-blanques perquè per fi, amb parcial 3-0, havien pogut vèncer la resistència vicentina i deixar enrere la successió d’empats consecutius (de l’11-11 de la mitja part al 18-18) per posar el 21-18 al marcador que semblava encarrilar una nova victòria per a les jugadores de Carol Carmona.

Mal final

El joc metòdic i efectiu del Sant Vicenç i la seva fermesa defensiva van lluir aleshores per donar el cop de timó. El Gràcia, gens fi en atac en els últims 7 minuts (23-21) en què només va aconseguir un gol, com també en defensa, superat en cada acció, va veure com els punts li lliscaven dels dits i anaven a parar a mans de l’equip visitant fruit del parcial final 1-5 que sentencià (24-26).

Comentaris
To Top