Vallès

Sant Cugat s’obre al món audiovisual per acollir més rodatges

La ciutat compta amb 82 localitzacions i entre 2021 i 2022 ha estat escenari de 101 produccions

Sant Cugat del Vallès ha posat en marxa un servei per informar i assessorar les productores i agents audiovisuals sobre com i on fer rodatges al municipi, així com gestionar els permisos. La ciutat ofereix de moment 82 espais, majoritàriament públics, i és la tercera de Catalunya amb més escenaris, després de Barcelona i Girona.

Entre 2021 i 2022, l’Ajuntament ha tramitat 101 autoritzacions per fer rodatges de pel·lícules, curtmetratges, sèries, sessions fotogràfiques, anuncis publicitaris i programes de televisió i ràdio. La previsió és acabar l’any arribant a les 120 produccions en aquests dos anys. Entre els rodatges que s’han fet recentment destaquen ‘Marlowe’ i ‘Escanyapobres’ (TV3), ‘El inocente’ (Netflix) i ‘Sin huellas’ (Amazon).

Dels rodatges que s’han fet el 2021 i el 2022 a Sant Cugat del Vallès, el 10% corresponen a sessions de fotografies, el 15% programes de televisió i ràdio, el 18% a pel·lícules i sèries i el 57% a reserves d’espais a la via pública per a publicitat i altres serveis audiovisuals.

Comentaris
To Top