Oci i cultura

Cap de setmana d’humor i música a la CavaUrpí Sabadell

La CavaUrpí Sabadell acull aquest proper cap de setmana dos espectacles, un tribut a l’humorista Eugenio i un concert de Dani Nel·lo en format ‘organ trio’. L’humor se suma a la música en aquesta jornada de la temporada de tardor i hivern d’UiU Promotors.

Tribut al geni / Eugenio, amb Àngel Miralles
Divendres 21 d’octubre, 21.00

Àngel Miralles oferirà un tribut a Eugenio

Quin xou faria l’Eugenio si fos avui entre nosaltres? Aquesta és la reflexió que es va fer Àngel Miralles, que durant anys ha estat l’imitador oficial del lacònic humorista, i que l’ha portat a concebre Tribut al geni. La precisa imitació de Miralles, que va impressionar fins i tot la pròpia família del mestre, entusiasma el públic per l’increïble semblança de gest i veu.

Durant una hora, se succeeixen els acudits amb les famoses pauses marca de la casa, ajudat tan sols del seu fidel tamboret, d’una cigarreta i el seu inseparable got de vodka amb taronja. Creureu tornar a veure el gran Eugenio amb un repertori actualitzat que provoca un torrent de rialles.

Dani Nel·lo Organ Trio
Dissabte 22 d’octubre, 21.00

Dani Nel·lo, acompanyat d’Organ Trio, actuarà dissabte

El saxofonista barceloní visita la CavaUrpi acompanyat d’un trio format per orgue, guitarra i bateria, el que es coneix com a ‘organ trío’, un tipus de formació que te una llarga tradició. Des de finals dels anys 50, saxofonistes de rhythm&blues i jazz es van associar amb organistes per cuinar un nou so. El que aconseguien plegats era una sonoritat molt potent amb pocs elements. Ràpidament aquestes formacions van proliferar i van omplir clubs i sales de ball.

Ara Dani Nel·lo fa un recull de les seves composicions preferides i més representatives i les tradueix a aquest so. Temes dels seus diversos projectes com Los Saxofonistas Salvajes, Los Mambo Jambo, Sax-O-Rama o Noir sortiran de nou del seu saxo tenor amb la complicitat de Gerard Nieto a l’orgue, Martín Búrguez a la guitarra i Ramón Ángel Rey a la bateria

Comentaris
To Top