Oci i cultura

Les estrenes més destacades per anar al cine aquest cap de setmana a Sabadell

Com cada divendres, la cartellera es renova

Com cada divendres, la cartellera es renova. Ho fa amb diverses propostes que arriben als cinemes de Sabadell com una alternativa d’oci i cultura aquest cap de setmana. Tant les sales de l’Imperial com dels Cinemes Eix Macià acullen noves projeccions.

A l’Imperial, destaquen:

  • Los cinco diablos, una pel·lícula de fantasia dramàtica francesa del 2022 dirigida per Léa Mysius, que va escriure el guió amb Paul Guilhaume. El film està protagonitzat per Adèle Exarchopoulos i Sally Dramé.
  • Mira cómo corren és una pel·lícula nord-americana de misteri i comèdia del 2022 dirigida per Tom George, escrita per Mark Chappell i produïda per Damian Jones i Gina Carter. La pel·lícula està protagonitzada per Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson i David Oyelowo.
  • Black Adam és una proposta nord-americana de superherois basada en el personatge homònim de DC Comics. Produïda per DC Films, New Line Cinema, Seven Bucks Productions i FlynnPictureCo., i distribuïda per Warner Bros.
  • Lilo mi amigo el cocodrilo és una pel·lícula de comèdia musical nord-americana d’acció animada per ordinador dirigida per Will Speck i Josh Gordon a partir d’un guió de William Davies. És una adaptació del conte infantil del mateix nom i la seva preqüela The House on East 88 Street de Bernard Waber. La pel·lícula és protagonitzada per Shawn Mendes, al costat de Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy i Brett Gelman.
  • Un año, una noche és una pel·lícula espanyola dirigida per Isaki Lacuesta, adaptació cinematogràfica del llibre Pau, amor i death metall de Ramón González, que pren com a referència els atemptats de París de novembre del 2015, més concretament el tiroteig i posterior presa d’ostatges a la sala d’espectacles Bataclan

A l’Eix Macià, s’hi sumen dos films diferents.

  • La piel del tambor és l’adaptació de la novel·la d’Arturo Pérez-Reverte dirigida per Sergio Dow i protagonitzada per Richard Armitage.
  • Per als més joves, Shin Chan i el misteri de l’Acadèmia Tenkasu, de Wataru Takahashi, arriba a les sales com una nova aventura que reuneix la popular figura de dibuixos i els seus amics per resoldre el misteri que amaga l’acadèmia Tenkasu.
Comentaris
To Top