Oci i cultura

‘L’últim salt’, candidata a un premi Gaudí

Nando caballero, director de l'últim salt

El film dramatic, protagonitzat per l’actriu sabadellenca Anna Marín, està rodat íntegrament a la ciutat

El film sabadellenc L’últim salt  és candidat a rebre un Gaudí de l’Acadèmia de Cinema en Català com a millor pel·lícula en llengua catalana 2022. “Per a nosaltres és un somni que representa tota una gran oportunitat. Ja és un premi a l’energia, la il·lusió i els esforços que hi hem posat”, reconeix el director debutant Nando Caballero.

La pel·lícula dramàtica, protagonitzada per l’actriu sabadellenca Anna Marín, està rodada íntegrament a la ciutat. De fet, es va estrenar el setembre, a l’Imperial. Ja ha passat pel festival d’Elx i fa dues setmanes va ser premiada al festival de cine de Sant Andreu de la Barca com a millor pel·lícula.

El film, amb una profunda mirada LGTBI, tracta sobre la superació. La Jana vol deixar la seva feina com a fotògrafa i marxar de la ciutat, després de la mort de la seva parella. Conèixer l’Arlet i l’Estel, però, li farà trontollar la decisió.

No ho tindrà fàcil per endur-se el Gaudí. Entre les nou pel·lícules nominades hi ha Alcarràs, de Carla Simón, que va rebre l’Os d’Or al Festival de Berlín i que representarà Espanya als Oscars.

Comentaris
To Top