Oci i cultura

‘La Blancaneus i els 7 nans’ es reestrena a la Faràndula de Sabadell

Blancaneus Faràndula sabadell

La comèdia musical del conegut conte dels Germans Grimm, que presenta una versió moderna, es podrà veure del 5 al 13 de novembre

LES ACTRIUS MARIA DEL VALLE I CRISTINA FABERO S’ALTERNEN AL PAPER DE BLANCANEUS / SALMON VISUALS

La nova temporada de la Joventut del a Faràndula, en plena celebració del seu 75è aniversari, arrenca amb la tornada de La Blancaneus i els 7 nans. L’espectacle, sota la direcció d’Albert González, es podrà veure al Teatre La Faràndula a partir de dissabte 5 de novembre, durant dues úniques setmanes (fins el 13 de novembre), amb funcions els dissabtes, a les 18 hores i els diumenges, a les 12 i a les 18 hores.

La comèdia musical del conegut conte dels Germans Grimm, presenta una versió moderna, on conservant l’esquema argumental de la clàssica història li dona una visió totalment actual amb la voluntat de trencar amb els estereotips establerts. Es tracta d’una obra que convida l’espectador a endinsar-se en una màgica història, acompanyat de fins a una vintena d’actors i ballarins a dalt l’escenari en una producció apte per a tota la família.

El muntatge està coprotagonitzat per Maria del Valle i Cristina Fabero, alternant-se en el paper de la Blancaneus. Estaran acompanyades del príncep del conte, interpretat per Marcel Castillejo, i per Jèssica Martín que, després de donar vida a la Blancaneus fa deu anys, torna en el paper de la malvada Reina.

Els personatges més simpàtics del muntatge, els set nans, estaran interpretats per Pol Berch, Oriol Berch, Bernat Torruella, Ferran Vidal, Llorenç Costa, Pol Moix i Arnau Solsona, que interpretarà de nou el nan Mut. El muntatge comptarà també amb les vistoses coreografies de la mà de Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots, així com amb la música del compositor Keco Pujol.

Fa més de 10 anys, els sabadellencs ja van poder gaudir d’aquesta proposta, que va aconseguir aplegar més de 14.000 espectadors entre el Teatre La Faràndula de Sabadell i el Teatre Poliorama de Barcelona.

Comentaris
To Top