Ciutat

Els bebès, protagonistes d’una gran fira aquest cap de setmana a Sabadell

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la fira

Els bebès seran protagonistes aquest cap de setmana a Sabadell. ExpoNadó, la fira dedicada al món del nadó més important de Catalunya, torna per quarta vegada al recinte de Fira Sabadell (entrada per Plaça Sardana, 7) els dies 12 i 13 de novembre. Durant el cap de setmana s’oferirà un gran nombre d’activitats per a persones que es plantegen ser pares i mares en un futur o que en breu ho seran i pels ja tenen infants de 0 a 4 anys.

La fira permetrà conèixer novetats de mercat i, alhora, al llarg de tot el cap de setmana hi haurà un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres propostes. Alguns dels ponents de reconegut nivell i prestigi presents a la fira seran Armando Bastida, Carlos González o Conchi García.

A més, ExpoNadó també inclourà zones infantils classificades per edats on s’hi trobaran contes, teatre infantil, pinta cares i inflables, entre altres activitats. Aquesta edició també comptarà amb un espai d’assessorament gratuït sobre embaràs, lactància i postpart, al qual cal demanar cita amb antelació.

Comentaris
To Top