ESPORTS

El Cercle acull el campionat català absolut de tenis

L'acte de presentació s'ha celebrat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 / CEDIDA

Les pistes del Cercle Sabadellès 1856 acullen aquesta setmana (29 novembre – 2 de desembre) el campionat català de tenis masculí i femení. Aquest migdia, a les instal·lacions de l’entitat sabadellenca s’ha celebrat la presentació del torneig i s’han conegut els tretze equips, vuit masculins i cinc femenins, que hi participaran.

A l’acte hi ha assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes; el president de la Federació Catalana de Tenis, Jordi Tamayo; el president del Cercle Sabadellès 1856, Joan Carles Riba; i el capità de l’equip masculí Óscar Hernández.

La representació sabadellenca estarà formada per un equip del Cercle Sabadellès 1856 i del Club Tenis Sabadell, en categoria masculina. Pel que fa a categoria femenina, l’únic representant sabadellenc serà del club del carrer Prat de la Riba: “És una gran oportunitat per a tots, per al Cercle, per als socis i per a la ciutat, tenir, de nou, els millors jugadors de Catalunya a casa nostra”, va explicar el màxim responsable de l’entitat, Joan Carles Riba. Des de l’ens federatiu català, a través de Tamayo, es va destacar la “gran capacitat” del Cercle en l’organització d’esdeveniments d’àmbit català, essent el segon any que de manera consecutiva el Cercle organitza el campionat català.

Pel que fa al quadre de competició, l’equip masculí del Cercle s’estrenarà davant el CT La Salut, mentre que el CT Sabadell es veurà les cares amb el CT Barcino. Més complicat ho tindran les noies de l’entitat presidida per August Serra, que s’enfrontaran al potent RCT Barcelona 1899.

D’esquerra a dreta, Joan Carles Riba, Laura Reyes i Jordi Tamayo / CEDIDA

Comentaris
To Top