Ciutat

Ja tens la teva Postal de Nadal?

La Fira de Santa Llúcia, ha obert portes avui i l’encesa de llums de Nadal prece- dida d’un espectacle pels carrers del centre

La campanya de Nadal ja està aquí. L’encesa de llums dissabte passat va donar el tret de sortida a la festivitat, amb la ciutat lluint la seva millor imatge. Enguany, el programa presenta novetats per arribar a tota la ciutadania, amb especial atenció en els més petits.

En aquesta edició, amb la voluntat de reforçar encara més la màgia de les festes, s’ha editat una Postal de Nadal en què els infants i la ciutadania en general podran escriure els seus desitjos per després col·locar-la als seus arbres o com a element decoratiu. Les postals es podran recollir a equipaments municipals com l’Ajuntament, el Sabadell Atenció Ciutadana, centres cívics o biblioteques.

Consulta el programa de Nadal del 2022 a Sabadell

Comentaris
To Top