El Can Rull repeteix el guió de la primera volta i s’emporta el derbi a Ca n’Oriac

Els jugadors del Can Rull celebren el gol de la victòria a Ca n’Oriac. / Lluís Franco

S’ha repetit la història de la primera volta. El Can Rull RT s’ha emportat el derbi al Municipal de Ca n’Oriac tot i jugar tota la segona part amb un home menys (0-1). El Sabadell Nord, per contra, segueix sense vèncer en els derbis d’aquesta temporada.

El guió de la primera meitat convidava a ser optimista al costat del Sabadell Nord. Amos i senyors de la possessió, el conjunt de Campuzano ha dominat el joc durant tot el primer temps tot i que li ha costat molt generar ocasions. Les poques arribades clares les ha pogut solucionar bé Lluri, que ha completat un gran partit.

Al límit del descans, Iker Ortega ha vist la vermella directa per una falta al mig del camp. Repetint-se el guió de la primera volta, el Can Rull hauria d’afrontar mig partit amb 10 homes. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans.

A la segona meitat ha continuat el mateix pla de partit. El Sabadell Nord dominava la pilota i tenia la possessió, però no aconseguia arribar amb claredat a l’àrea rival. El Can Rull, ben posicionat, esperava la seva opció al contraatac. En un d’ells, els de Numosky han reclamat amb insistència un penal que l’àrbitre no ha considerat com a tal.

Finalment, en un servei de cantonada, Mallen ha decantat la balança calcant el desenllaç del partit de la primera volta. Als darrers instants, el Can Rull s’ha quedat amb 9 homes en veure la segona groga Alejandro Soto. Però ha pogut aguantar el resultat el conjunt canrullenc i emportar-se 3 punts que el mantenen a la zona alta de la taula.

El tècnic del Sabadell Nord, David Campuzano, ha afirmat: “Hem jugat molt bé a la primera part i hem merescut el gol. Amb superioritat numèrica ens ha costat molt trobar forats a la seva defensa. En l’única ocasió ens han fet el gol. Així és el futbol”.
Per la seva banda, José María Numosky ha mostrat la seva alegria: “Quan ens hem quedat amb 10 sabíem que havíem de defensar bé i que tindríem la nostra ocasió i així ha estat. Tenim un gran grup i en situacions així es nota molt. Som una pinya.”