DS MOTOR

Arriba Motor: el portal de l’actualitat automobilística, a Diari de Sabadell

El Diari de Sabadell posa en marxa un nou canal, Motor, dedicat al sector automobilístic per apropar a tots els lectors aquells continguts relacionats amb el món del motor. Aquest canal, que estarà disponible a tots els dispositius, és un braç més del suplement que des de l’octubre del 2018, surt en l’edició impresa del Diari de forma mensual.
Amb un estil renovat i amb una major freqüència de publicacions, en aquest nou canal hi haurà informació de tota mena, des de les últimes novetats en vehicles i motocicletes, dades del mercat de l’automoció, passant per reportatges fins al seguiment dels diversos pilots que té la ciutat arreu del món. Així mateix, tampoc deixarem de banda aquells ‘must‘ per conduir de manera més segura i eficient.

Comentaris
To Top