Ciutat

Busquem les millors fotos de les entitats a La Marató

ball Creu Alta marato

Com cada any, Sabadell es va bolcar amb La Marató de TV3. La jornada va estar dedicada a la salut cardiovascular i va comptar amb múltiples activitats als carrers per commemorar la diada. Més d’una cinquantena d’entitats van mostrar la força del teixit associatiu de la ciutat.

Al Diari volem que totes les escoles, casals, clubs, fundacions i altres associacions que hagin organitzat actes aquest diumenge comparteixin amb nosaltres la celebració, amb les millors imatges de la cita marcada en vermell cada any al calendari.

Per contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del whatsapp al 682146542 o mitjançant un correu electrònic a [email protected], on esperem les millors instantànies de les diverses entitats implicades en La Marató.

FOTOS: Les activitats de La Marató a Sabadell

Comentaris
To Top