Oci i cultura

Dibuixant Sabadell crea una ruta per conèixer els artistes locals

dibuixant sabadell
La ceramista Maria Bosch explicant el seu mètode de treball / David Chao

L’entitat Dibuixant Sabadell fa 10 anys que recorre la ciutat. Amb les seves làmines i llibretes immortalitzen allò que envolta Sabadell i els seus habitants. El col·lectiu, sempre en constant evolució, té aquest curs una nova activitat, una ruta mensual per visitar i conèixer els artistes locals.

“Ens posem en contacte amb l’artista i pautem quina visita i explicacions ens farà. L’espai de trobada l’escull sempre l’artista i en acabat nosaltres dibuixem el que hi veiem”, han explicat les responsables de Dibuixant Sabadell, Carme Martínez i Cruz Carrascosa.

dibuixant sabadell

La ruta permet conèixer en profunditat a diferents artistes de la ciutat / David Chao

La visita d’aquest diumenge, feta a la ceramista Maria Bosch, ha estat la tercera del curs. Els mesos anteriors s’han fet visites a la pintora Assumpció Oristrell i l’aquarel·lista Joan Coch. Com bé ha declarat Dibuixant Sabadell la intenció és anar visitant tan artistes dones com homes per garantir la paritat de les sessions.

L’activitat, que s’emmarca dins del que es coneix com a urban sketchers (dibuix en ubicació) és, generalment, oberta i gratuïta per a tothom que es vulgui apuntar: “Es pot fer mitjançant les nostres xarxes, només cal que la gent vingui porti les seves eines i gaudeixi”.

Des de Dibuixant Sabadell asseguren estar molt satisfets per la rebuda de l’activitat i de cara al 2024 estan començant a preparar una trobada d’urban sketchers de tot Catalunya a Sabadell.

Comentaris
To Top