CONTINGUT PATROCINAT

Vaser HD: la lipoescultura ultrasònica d’alta definició arriba a Sabadell

policlinic vaser hd

El VASER HD és la tècnica de lipoescultura ultrasònica d’alta definició que ens permet modelar la silueta amb una definició màxima.

Policlínic Sabadell Rambla incorpora aquesta novadora tècnica de Body Contouring pel tractament de grans volums. “Es tracta d’eliminar el greix localitzat no desitjat alhora que definim la musculatura, sempre respectant l’anatomia del pacient” ens explica el Dr. Xavier Sánchez i Tarragó.

Aquesta tècnica ultrasònica d’alta definició consisteix en una energia suau que només actua al greix, d’aquesta manera s’aconsegueix eliminar el greix no desitjat mentre que la resta de teixits es respecten.

La diferència d’aquesta tècnica amb altres existents és que l’energia dels ultrasons emulsiona les cèl·lules de greix sense traccionar-les i això permet poder aspirar-les. També té la capacitat d’actuar només on volem eliminar el greix respectant els teixits adjacents, el que permet obtenir uns resultats més precisos i homogenis amb una recuperació més ràpida.

Tant homes com dones poden beneficiar-se d’aquesta tècnica amb la qual s’elimina el greix que recobreix el múscul deixant-lo visible i definit.

Altres beneficis d’aquesta tècnica són que en la mateixa intervenció s’aconsegueix la retracció de la pell evitant que quedi la zona flàccida i que es poden abordar diverses zones en la mateixa intervenció.

Són candidates a aquesta tècnica les persones que estan en un pes saludable i a qui les dietes i l’exercici no han aconseguit realçar els seus músculs.

Es tracta d’actuar sobre zones concretes del cos i aconseguir: un abdomen marcat, uns glutis tonificats o uns braços definits.

Ara pots reservar la teva primera visita informativa gratuïta des de la web o en el telèfon 93 515 39 99.

Policlínic Sabadell Rambla

Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic

Carrer Sant Pere 3, Sabadell

93 515 39 99 – grup-policlinic.com

WhatsApp 699 61 90 49

[email protected]

Comentaris
To Top