Ciutat

El PP de Sabadell critica la construcció de carrils bici a la ciutat

CARRIL BICI SABADELL SANT QUIRZE LLUIS FRANCO

El Partit Popular de Sabadell ha criticat aquest divendres la construcció de nombrosos carrils bici impulsats pel consistori en els darrers anys que, segons la formació, “estan infrautilitzats i han generat moltes molèsties a la mobilitat urbana de Sabadell”.

A través d’un comunicat, la portaveu dels populars, Cuca Santos, ha lamentat que la construcció d’aquests espais ha comportat grans embussos en artèries com la ronda Ponent, rambla d’Ibèria o l’avinguda Concòrdia. “En molts casos, la creació d’aquests carrils bici han comportat l’eliminació de carrils per circular els vehicles i en altres casos llocs d’aparcament, necessaris per al dia a dia dels veïns i visitants que venen a Sabadell”, ha remarcat.

El grup municipal planteja entre les seves propostes electorals la construcció d’aparcaments subterranis en algunes places i carrers de la ciutat per facilitar la mobilitat en alguns barris, com els del nord, saturats per la manca d’espais on aparcar.

Comentaris
To Top