Oci i cultura

‘Toni Miró, amb els cinc sentits’, nou documental del canal 33 sobre el dissenyador sabadellenc

Els seus dissenys van desfilar a les passarel·les internacionals de Milà i París

El 3 de febrer del 2022 va morir sobtadament, als 74 anys, el dissenyador sabadellenc Toni Miró. La seva creativitat multidisciplinària va deixar una forta empremta en la Barcelona olímpica i els seus dissenys van desfilar a les passarel·les internacionals de Milà i París. Coincidint amb l’aniversari de la seva mort, el canal 33 li ret homenatge amb l’emissió del programa especial Toni Miró, amb els cinc sentits; un recull de les seves aparicions en diferents programes i emissions de Televisió de Catalunya, des dels seus inicis, els anys 80. 

El documenal, dirigit per Peté Soler i realitzat per Josep Mulet, s’emetrà aquest divendres, a les 23.05, al canal 33. Mostrarà pensaments del dissenyador sobre la moda, la seva transcendència i la seva relació amb l’art i la política.

El dissenyador parla de la seva trajectòria professional, inseparable de la seva vida i de les seves grans aficions com la música. I ho fa contestant les preguntes de periodistes que han dirigit programes emblemàtics de la història de TV3, com Àngel Casas o Josep Maria Espinàs. És, per tant, una ocasió per recuperar alguns dels millors moments de la història de TV3. 

Comentaris
To Top