ESPORTS

Preocupant sequera del Sabadell: només un gol a casa en els últims cinc partits

Alberto Fernández en una rematada davant el Numancia / Lluís Franco

La inoportuna ensopegada a la Nova Creu Alta davant el Numancia ha tingut una conseqüència gairebé inevitable: el retorn a la zona de descens després de viure quatre jornades al límit. La victòria de l’Intercity sobre l’Athletic B va fer tornar els arlequinats al fang encara que sigui amb igualtat de punts (27).

Va ser també la primera derrota de Miki Lladó a la banqueta arlequinada després d’encadenar cinc jornades sense perdre. Ara la dinàmica es pot veure a l’inrevés: quatre partits sense conèixer la victòria. Potser la dada més preocupant se centra en l’aspecte ofensiu. El Sabadell només ha estat capaç de foradar la porteria contrària una vegada en els seus últims cinc partits disputats a la Nova Creu Alta: el gol, en acció a pilota aturada, davant l’Athletic B. En canvi, va estar renyit amb el gol contra SD Logroñés (0-0), Real Unión (0-1), encara amb Gabri, Alcoyano (0-0) i Numancia (0-1).

És obvi que amb el nou tècnic s’ha guanyat solidesa i consistència com a bloc, però també es fa evident una alarmant manca de profunditat. Al Sabadell li costa un món crear i generar situacions de perill i ocasions. De fet, dissabte passat només va inquietar la porteria de Gaizka Ayesa en tres rematades de Pau Víctor, Juanmi Carrión i Alberto Fernández. Un pobre bagatge per aspirar a la victòria.

Sense Pau Víctor a Elda

Caldrà millorar en l’aspecte golejador per no caure en una perillosa dinàmica encara que la primera oportunitat per fer-ho es presenta força complicada. El Sabadell visita el pròxim diumenge (18 h) el feu del líder Eldense tot i perdre al camp del Castelló aquesta jornada. El Nuevo Pepico Amat és l’únic camp de la categoria que encara no coneix la derrota local.

A més, el Sabadell ho afrontarà sense la seva principal referència atacant, Pau Víctor, que va veure la cinquena groga dissabte passat i serà sancionat. Un altre al·licient serà el retrobament amb els exarlequinats Pedro Capó, Fernando Pajarero i Juanto Ortuño. Després d’aquest duel, el conjunt de Miki Lladó tindrà dues autèntiques finals davant l’UD Logroñés a la Nova Creu Alta i el Real Unión en el retorn a l’Stadium Gal d’Irun.

Comentaris
To Top