Ciutat

La falsedat documental i el tràfic il·lícit de vehicles, a debat a Sabadell

El centre cívic de Can Rull acull dues jornades amb rerefons solidari

Sabadell acull aquest dijous i divendres el 1er congrés sobre falsedat documental i tràfic il·lícit de vehicles, organitzat per Policia Municipal de Sabadell i diferents cossos de seguretat. Les jornades compten amb l’assistència d’experts en aquest tipus de delictes procedents de tot l’Estat.

L’activitat ha estat organitzada en memòria del desaparegut agent de policia de Castelló José Manuel Montes. L’objectiu del congrés, a més, és recaptar fons per Aspanion, Asociación de Padres de Niños con Cáncer, una entitat d’origen valencià que treballa per millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Vessant solidària

El congrés es desenvolupa al centre cívic de Can Rull amb dues jornades de 9 del matí fins a les 20 hores, que finalitzaran divendres. Entre els temes que s’abordaran, figura l’intercanvi d’informació sobre vehicles a Europa, la fabricació d’habitacles amb finalitats il·lícites, la importació de vehicles o els permisos de conduir vàlids a l’estat espanyol.

El cost de la inscripció, 50 euros, es donarà íntegrament a l’associació Aspanion per ajudar a la investigació del càncer infantil. Aquest dimeces s’havia aconseguit recaptar gairebé 10.000 euros abans de l’inici del congrés.

Comentaris
To Top