Ciutat

El Rotary Club Sabadell organitza un triangular benèfic al CES

El Rotary Club Sabadell ha organitzat un triangular benèfic de futbol al Centre d’Esports Sabadell (CES) el pròxim dissabte 4 de març. El format serà un triangular, amb tres partits que disputaran l’associació de veterans del Centre d’Esports, els del RCD Espanyol i la selecció espanyola de Notaris a partir de les 10.30h. “És un partit benèfic i els fons recaptats aniran destinats a l’empoderament de la dona, seran fons pel Rotary”, exposa Alejandro Saez, membre del Rotary.

L’entitat també ha organitzat un esdeveniment pel 15 i 16 d’abril: unes jornades formatives destinades a joves de tot l’Estat. Es tracta d’una estada de dos dies on els joves rebran uns cursos de lideratge i aeronàutica a l’Aeroport de Sabadell. Una de les activitats estrella per commemorar el seu 30è aniversari. Així ho ha explicat Gerard Ribot, president de l’organització a Sabadell. “Vint joves faran formació aeronàutica a la nostra ciutat”, ha assegurat Ribot.

Rotary Club de Sabadell va néixer el 1992 amb l’objectiu de servir a la comunitat local i col·laborar amb la resta d’organitzacions rotàries per mitigar problemes del món actual com poden ser l’analfabetisme, la pobresa, la fam, la manca d’aigua potable o el deteriorament del medi ambient. El primer Club Rotari es va fundar a Chicago, el 23 de febrer del 1905. Rotary compta amb 1.400.000 socis a 200 països del món. En el cas de Sabadell, compta amb una vintena de membres.

Comentaris
To Top