Ciutat

VÍDEO | Pinten i trenquen vidres a Waka: “És una discoteca masclista i racista”

discoteca waka sabadell

Arran Sabadell ha publicat les imatges a les xarxes socials

Atac contra la discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze). Arran ha acusat la sala de promoure un model d’oci masclista i racista. En un vídeo que l’organització ha publicat a les seves xarxes socials, s’observa com alguns joves trenquen els vidres de dins i pinten les parets del local.

Al llarg del vídeo també apareixen els titulars de diverses notícies que recorden els múltiples incidents i escàndols de la discoteca: l’any passat, recorda el grup juvenil, Waka Sabadell va acumular “més de 40 agressions” i tres denúncies per violació.

Arran ha explicat que l’acció s’emmarca en una denúncia cap a l’auge de la violència masclista i dels discursos antifeministes. A més, l’organització ha fet una crida a sortir als carrers i a participar de la vaga feminista del 8 de març per fer front a aquest context.

No és la primera acció d’Arran Sabadell contra Waka Sabadell, que es troba al terme municipal de Sant Quirze del Vallès. A finals del 2022, va impulsar una campanya que duia per títol “Tanquem Waka”, i també sota el marc dels actes del 25-N, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones.

Agressions, denúncies i multes: el llarg historial de Waka Sabadell

Comentaris
To Top