Oci i cultura

Oriol Cases, premi Enderrock per la producció de ‘Miranius’

Oriol cases Productor musical

El productor i músic sabadellenc ha participat en l’elaboració del millor àlbum per a públic familiar de l’any

Oriol Cases, amb el Premi Enderrock / CEDIDA

El millor àlbum de música infantil en català de l’any ha estat coproduït pel músic sabadellenc Oriol Cases, a l’estudi Creueta, al Centre. L’àlbum és Miranius, del grup De Paper, guardonat amb el Premi Xesco Boix (millor disc per a públic familiar) en la 25a gala de la Nit dels Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana 2023, a Mas Marroch, Girona.

La cantant i acordionista de De Paper, Núria Lozano, va confiar en Cases per perfilar la producció de l’àlbum. Va portar a l’estudi de Sabadell algunes cançons ja maquetades, que faltava arrodonir, i altres per acabar.

“Em sento afortunat d’haver pogut participar en el procés, que ha estat molt bonic”, explica el productor i bateria sabadellenc, que afegeix que el premi reconeix “una feina intensa i elaborada”.

Miranius, a banda de ser un disc familiar, és també un espectacle de la companyia amb molt bona rebuda. “Tenen l’agenda ben plena. La proposta que fa la companyia és un salt qualitatiu endavant, les composicions de Núria Lozano estan molt treballades”, afirma Cases.

Els premis Enderrock també van guardonar els sabadellencs Flashy Ice Cream per Aftersun, amb el Premi de la Crítica a Millor Disc de Música Urbana.

Comentaris
To Top