Oci i cultura

Ramon Mirabet, bentornat a la ciutat que també és casa teva

El cantautor va presentar ‘Free’ al Teatre Principal, dissabte al vespre

Ramon Mirabet / DAVID CHAO
G.P / M.B

Carismàtic, tendre i proper, convertint el públic en confidents, Ramon Mirabet va fer entendre per què fa tants anys que omple concerts, dissabte a la presentació de Free al Teatre Principal.

Amb un desplegament instrumental divertit i gairebé jazzístic, va interpretar el seu quart àlbum i dos èxits que han marcat la seva carrera, Home is where the heart is i Those Little Things.

Va concedir permís al públic per aixecar-se i deixar-se gronxar pel seu so vitalista i també es va traslladar a cantar al passadís de la platea. Des de les seves entranyes fins al públic, la distància emocional es va escurçar quan a cappella arribava a cada racó del Principal.

Un Ramón Mirabet sentimental i sincer va explicar sense pors ni tabús al públic sabadellenc el punt d’inflexió que va haver de viure el passat 2022. Un any marcat per l’adeu del seu referent i millor amic: el seu pare.

Sabadell és especial. És el Campus de la UAB on va estudiar ADE. És la ciutat que sempre l’ha acollit en els seus concerts i on dissabte hi havia amics i, per primera vegada, els sogres.  També –ho va dir entre rialles– és aquella Zona Hermètica de nits de festa. Va ser encara més especial pel Roger, que pateix una discapacitat per un accident de moto i va pujar a tocar la caixa a l’última cançó.

Si és cert el que diu Home is where the heart, Sabadell és casa de Ramon Mirabet, després de deixar-hi el cor, una vegada més.

/ DAVID CHAO

/ DAVID CHAO

/ DAVID CHAO

/ DAVID CHAO

/ DAVID CHAO

Comentaris
To Top