Oci i cultura

Lectura poètica entorn de l’exposició ‘Art i Paraula’

Serà en el marc de l’exposició ‘Art i Paraula’ / d.s.

Tindrà lloc el dimecres al Museu d’Art, a les 19h, a càrrec de Papersde Versàlia

Serà en el marc de l’exposició ‘Art i Paraula’ / d.s.

L’exposició Art i Paraula, del Museu d’Art de Sabadell (MAS), va lligada a diverses activitats paral·leles. La primera tindrà lloc el dimecres vinent, 22 de març, a les 19h, i consistirà en una lectura poètica a càrrec de Papersde Versàlia. L’entrada és lliure i no cal reserva prèvia.

Es llegiran poemes de Feliu Formosa, Josep Ma. Ripoll, Esteban Martínez,Víctor Mañosa, Natividad Ayala, Quilo Martínez, Marcel Ayats i Josep Gerona.

La lectura anirà a càrrec de l’actriu Ximena Marsé i dels propis autors, i serà acompanyada amb fragments musicals, a la guitarra, per José Hernández.

És una exposició organitzada per la Fundació Lluís Corominas, a cura de Fina Duran, Jesús Galdón i Martina Morittu. A Sabadell, compta amb la col·laboració de Papers de Versàlia i La Pahissa del Marquet de les Roques. La mostra se centra en les relacions entre la poesia i l’art com a generadors d’imatges i sensacions.

Comentaris
To Top