Ciutat

Ramon García, Laura Casado i José Luis Fernández repeteixen a la llista de Ciutadans de Sabadell

Ciutadans
/ CEDIDA

Ramón García, Laura Casado i José Luís Fernández repeteixen a la llista de Ciutadans de Sabadell a les eleccions municipals, liderada pel diputat Joan Garcia. Els actuals regidors “confirmen el seu compromís amb el partit liberal”, han apuntat fonts de la formació. De fet, els tres perfils “permetran mantenir la continuïtat de l’estratègia municipalista del partit taronja”.

L’alcaldable liberal, Joan García, ha elogiat la decisió dels tres regidors perquè referma la “convicció de la necessitat de seguir representant aquest espai de centre liberal progressista”. García ha remarcat que “aquest serà el tercer mandat en el que la formació taronja obtingui representació a l’Ajuntament”. I considera que el partit s’ha “consolidat a la ciutat i posa en valor la tasca feta fins al moment per part de tots els regidors”.

García (1984) és diplomat en fisioteràpia, màster en fisioteràpia equina i tècnic superior en imatge per al diagnòstic, afiliat a CS des de 2012, va entrar al consistori per primera vegada el 2016 quan l’actual alcaldable va renunciar en haver sigut escollit diputat al Parlament de Catalunya. Casado (1996) és graduada en Llengua i Literatura Espanyoles per la UAB i actualment és regidora a l’Ajuntament de Sabadell; Fernández (1975) és titulat en grau superior d’anàlisi i control, ha treballat per empreses del sector químic i actualment opera en una empresa farmacèutica, afiliat a CS des de 2006, va formar part del primer equip que va aconseguir representació en el consistori.

Comentaris
To Top