Publicitat
SANT QUIRZE

Sant Quirze recupera l’aigua potable després de tres dies amb una avaria a la xarxa

Dipòsit provisional d’aigua potable al carrer de Sabadell de Sant Quirze / Aina TORRES

Sant Quirze del Vallès ja ha restablert l’abastiment d’aigua potable en la major part del municipi, a l’espera que aquest divendres s’acabés de restablir el servei en els darrers punts afectats, segons va explicar l’ajuntament. La localitat es va veure sorpresa, el passat dimecres, per una avaria que va provocar fins a 11 fuites d’aigua encadenades, la qual cosa va obligar a interrompre el subministrament.

En concret, es va trencar una vàlvula reguladora de la pressió que va afectar tot el centre urbà i Mas Duran. En detectar l’avaria, es van distribuir dipòsits d’aigua potable amb capacitats de 3.000 o 10.000 litres que seran retirats dilluns. N’hi ha al carrer de Sabadell, a la plaça de Sant Jaume, a l’avinguda Camí del Mas, al carrer de Joan Oliver i a la plaça d’Anselm Clavé. En els últims dies també s’han distribuït garrafes d’aigua des de l’Ajuntament.

Servei municipalitzat

El servei d’aigua d’aquest municipi vallesà el presta SQVaigua, l’empresa municipal que va prendre el relleu a CASSA quan va finalitzar la concessió que havia tingut aquesta empresa el passat 3 de gener.

Per això, CASSA ha difós un comunicat per puntualitzar algunes informacions fetes públiques que assegura que “no s’ajusten a la realitat”. La companyia defensa que “ha complert amb tots els compromisos d’inversió recollits al contracte de concessió”. I, recorda, “li pertoca a l’Ajuntament aprovar les inversions a realitzar a la xarxa d’abastament municipal”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Quirze estudiarà mesures compensatòries per a l’activitat econòmica que s’hagi pogut veure afectada pels problemes de subministrament d’aigua potable dels darrers dies

Publicitat
Comentaris
To Top