Ciutat

‘Wild’, acrobàcies al límit del vertigen al Parc Catalunya

La companyia Motionhouse protagonitza ‘Motion’, que es podrà veure gratis diumenge al matí

Espectacle 'Wild', de Motionhouse / Dan Tucker

L’espectacle de dansa i circ Wild és, sense dubte, un dels plats forts del Festival de Dansa Metropolitana de Sabadell. La producció, de la companyia britànica Motionhouse, combina acrobàcies i expressió corporal des de l’alçada, en una estructura de pals que imita un bosc urbà. Els artistes s’hi mouran, de forma hàbil i espectacular, creant escenes de vertigen però boniques a ulls de l’espectador. Es podrà veure de forma gratuïta aquest diumenge 19 de març, a les 12 h, a la plaça de l’Argub del Parc de Catalunya. Es dirigeix a tota mena de públics.

L’espectacle vol explorar “la desconnexió de l’ésser humà amb l’entorn natural”, tot creant un bosc urbà en el dia a dia de la ciutat.  Wild , d’aquesta manera, interpel·la als espectadors, preguntant-los si a les seves vides modernes la natura continua configurant el comportament.

Amb el poder físic característic de Motionhouse, els intèrprets utilitzaran la coreografia dinàmica, el moviment acrobàtic i l’associació cos a cos per moure’s a través d’un bosc de pals alts.

Fundada l’any 1988 per Louise Richards i Kevin Finnan MBE, Motionhouse és una de les grans companyies de dansa i circ itinerants del món. En el marc del festival, l’espectacle també està previst a l’Hospitalet i Cornellà, com a espectacle de carrer, i a Barcelona, dins el projecte Liminar.

A més, Dansa Metropolitana proposa un triple espectacle, dissabte a les 18h. Seran també gratuïts, al Vapor Codina (plaça Bosch i Gimpera). Seran les obres Ramat hipnòtic o llibertat?, Anónimas raíces i Checking Into Paradise, respectivament a càrrec de companyies de Sabadell (Associació de Dansa Contemporània de Sabadell, Cia. Petit Mon i AME, amb Laia Vila i Emilio Bravo), el col·lectiu Premohs i Free Bodies.

Comentaris
To Top