ESPORTS

L’onzena edició de la Corro Contra el Càncer, a punt d’omplir els carrers de Sabadell

Sabadell es prepara per tornar a viure una nova jornada de solidaritat pels carrers de la ciutat, amb l’onzena edició de la cursa Corro Contra el Càncer. Aquest diumenge (10.30 h), amb sortida i final des de la plaça de La Creu Alta, hom qui ho vulgui podrà participar en la cursa per una bona causa: recollir fons econòmics per a l’associació contra el càncer.

Aquest dimarts s’ha presentat l’onzena edició, que ha comptat amb el president de WeRun, Aleix Ribell; la regidora d’Esports, Laura Reyes; la regidora de salut; Sònia Sada, i els diversos representants dels principals patrocinadors: Xavi Santos (president d’Apialia Sabadell), Dani Nicolau (director de Desenvolupament Territorial de Catalunya de Banc Sabadell) i Santi López (gerent de Hyundai Vallpark Motors).

La cursa és puonera a la ciutat i al territori, iniciada per Lluís Domingo l’any 2011, quan en el tractament per superar la malaltia aprofitava per sortir a córrer les setmanes que no feia tractament. El 2017, un equip de persones van prendre el relleu a la tasca que portava fent Lluís Domingo i d’aquell equip va sorgir l’entitat WeRun, qui des de llavors organitza aquest esdeveniment.

Amb aquest marcat caràcter solidari esportiu i festiu quan acabin els cinc quilòmetres tots els participants es trobaran tres masterclasss per amenitzar la jornada a la plaça de La Creu Alta: Ballet Fit, a càrrec del CT Sabadell, zumba (CN Sabadell) i Ioga (Inspira’m). Alhora, la hidratació anirà a càrrec de CASSA que muntarà fonts d’autoabastiment i amb gots compostables facilitats per l’organització.

Comentaris
To Top