Oci i cultura

The Tyets tancarà la 15a edició del festival Embassa’t de Sabadell

The Tyets a sabadell

Les 1.000 primeres entrades del concert tindran un preu de 10 euros i per als abonats serà gratuït

The Tyets, al festival Observa 2022 celebrat a l'Amfiteatre del parc de Catalunya / VICTÒRIA ROVIRA

El festival Embassa’t tenia reservada la notícia bomba per fer especial el seu 15è aniversari. The Tyets, a la cresta de l’onada del panorama musical català, clausurarà l’edició de 2023 a l’Amfiteatre del parc de Catalunya, diumenge 21 de maig a les 20h.

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous, 30 de març. Les 1.000 primeres tindran un preu de 10 euros, mentre que les posteriors costaran 15 euros. El concert serà gratuït per als abonats del festival. The Tyets ja van actuar l’estiu passat al festival Observa i l’any 2020 al Festival RES, que l’Embassa’t va organitzar a Fira Sabadell per adaptar-se a la normativa pandèmica.

Fa aproximadament un mes que el grup del maresme va publicar el seu darrer disc, Èpic Solete, que inclou èxits com el sardanístic Coti x Coti, De l’1 al què o Coco, amb els sabadellencs Flashy Ice Cream. De fet, cinc cançons de l’àlbum es troben ara a la llista dels 50 temes més virals d’Spotify a l’Estat.

El concert se celebrarà després de l’edició del Petit Embassa’t, que inclou les actuacions per al públic familiar de Tortell Poltrona, Ambauka i Lali BeGood.

Després d’aquest anunci, ha quedat tancat el cartell de la 15a edició de l’Embassa’t, que se celebrarà el 19 i 20 de maig. Hi passaran artistes com Julieta, Yung Prado, Jimena Amarillo, Pol Batlle amb Rita Payés i la sabadellenca Ven’nus, que presentarà el disc Bocaterrosa.

Una altra novetat d’aquest any, per a commemorar el 15è aniversari del festival, és que se celebraran concerts de presentació previs a l’esdeveniment.

La primera de les festes de presentació serà a l’Auditori Miquel Pont de Castellar, el dissabte 6 de maig, a les 20h. Hi actuarà Joana Serrat & Riders of Canyon.

El festival es traslladarà a Can Barra, a Sant Quirze del Vallès, divendres  12 de maig, amb el concert de Renaldo i Clara, també a les 20h.

I abans d’aterrar a l’Amfiteatre del parc de Catalunya, última parada a l’Estruch. Hi actuarà Anna Andreu, dissabte 13 de maig, a les 20h.

Publicitat
Comentaris
To Top