Ciutat

Un cotxe bolcat davant del Waka, un accident a la Gran Via i un atropellament en menys de sis hores a Sabadell

Una ambulància del SEM, circulant per la Gran Via / AINA TORRES

Dos accidents de trànsit i un atropellament a una persona en menys de sis hores a Sabadell. La Policia Municipal ha haver d’intervenir ahir dimecres 5 d’abril a tres accidents amb ferits a la ciutat. Els primer va tenir lloc al al carrer de Costa i Deu amb el carrer Poís de Corella, a les 9h, davant de la discoteca Waka Sabadell. Segons informa la policia, es va produir un accidententre dos turismes per envestida obliqua i un dels vehicles va quedar bolcat. El conductor, de 54 anys, va resultar ferit lleu i va ser traslladat al hospital Parc Taulí.

Al migdia, cap a les 13:20 h, al carrer del Batllevell 168, a la Gran Via, dos turismes van col·lisionar. La conductora d’un dels vehicles, de 66 anys, va resultar ferida lleu però no va necessitar ser traslladada a cap centre hospitalari.

L’atropellament va tenir lloc a les 15h, quan un vianant creuava el carrer entre dos vehicles estacionats i un cotxe el va envestir a la ronda Collsalarca, 74. El vianant, de 33 anys, va ser traslladat al CUAP de Sant Fèlix amb ferides lleus. Va intervenir una unitat del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Comentaris
To Top