Ciutat

El Jovent Republicà presenta els seus candidats pel 28-M

candidats jerc 2023
Ruz amb la resta de candidats / Cedida

El Jovent Republicà de Sabadell ha presentat aquest divendres al vespre els seus candidats per a les municipals del 28-M. A l’acte, celebrat a plaça del Doctor Robert, les joventuts d’ERC han organitzat un acte polític per presentar les seves propostes.

Encapçalats per Ferran Ruz, número 7 de la candidatura de Gabriel Fernàndez, la cita ha comptat també amb la participació d’Alba Torras (12), Laia Silvestre (20) i Quim Belmonte (21) acompanyats de Laia Girós, qui ha conduït l’acte, i el mateix Fernàndez. La data triada, 14 d’abril, ha servit per commemorar el 92 è aniversari de la proclamació de la República a Sabadell. “Ens sentim hereus d’aquells catalans republicans que van donar-ho tot per defensar uns valors de fraternitat i igualtat que cal que tornin a impregnar el nostre ajuntament en un moment de creixement del feixisme i la precarietat”, ha expressat Ruz a la seva intervenció.

La jornada s’ha complementat amb un correbars inicial a la plaça del Gas, un sopar popular, música de PD’s i una embolicada al monument de Sallarès i Pla. Un centenar de persones han assistit a l’acte.

Comentaris
To Top