Oci i cultura

Sabadell acollirà un concert de Luand per Sant Jordi

L’actuació serà diumenge a les 19.30 h a la plaça de Ricard Simó Bach, organitzada pel Diari de Sabadell

/ LLUÍS FRANCO

Luand actuarà per Sant Jordi a Sabadell, aquest diumenge a les 19.30 h a la plaça Ricard Simó Bach. El concert, que és obert a tothom i gratuït, serà a davant de la redacció de Diari de Sabadell, que organitza l’acte per celebrar la diada amb els lectors, subscriptors i veïns. L’ambient estarà amenitzat pels bars de la plaça.

El grup sabadellenc acaba de presentar el seu segon disc, Sol Ixent. És un àlbum de pop-rock amb un caràcter lluminós i vitalista. Amb tu és un dels èxits encomanadissos d’aquest nou treball.

Una mica més calmada, la balada Et veig a tu demostra que pocs grups del panorama musical català canten sobre l’amor com Luand. El grup està format per Gerard Canet, Roger Blanes, Jordi Torras i Carlos Castella.

Luand va debutar a la Sala Apolo II i han passat per la Sala Bikini, Luz de Gas, el Festival de Pedralbes, el Cerdanya Music Festival o el Clotilde Festival, al Palau Robert, a més de ser assidus a l’escenari del White Summer, a Pals. Van participar en el darrer disc de la Marató de TV3.

Recital de poesia de Roc Casagran

Just abans del concert de Luand, la plaça Ricard Simó Bach acollirà un acte poètic. Roc Casagran, després d’una breu entrevista pública, oferirà un recital de poesia. L’autor sabadellenc ha publicat recentment L’abraçada que. Serà a les 18.45 h.

Acte literari

La celebració de Sant Jordi de Diari de Sabadell començarà a les 18 h, amb un acte literari amb la presència d’escriptors. Entre altres, hi seran Montse Barderi, autora de reeixides novel·les com La vida autèntica i La memòria de l’aigua (Premi Prudenci Bertrana 2019); l’especialista en literatura infantil i juvenil Víctor Aldea; Francesca Rodríguez, qui ha debutat amb molt bones crítiques amb el thriller Secrets; i el professor d’Esriptorium Sabadell, Xavi Vidal.

Comentaris
To Top