Oci i cultura

FOTOS | ‘Il trovatore’ signa una meravellosa estrena a la Faràndula

Il trovatore, la darrera producció de la Fundació Òpera a Catalunya, es va estrenar ahir a la nit a la Faràndula amb un gran èxit de públic. És la cinquena vegada que la carismàtica obra de Verdi es representa dins del circuit operístic, per tant, ha quedat demostrada la gran estima que genera entre els amants de l’òpera a la ciutat, que no han fallat a la cita. El 28 i 30 d’abril torna a representar-se, abans de fer gira per 7 ciutats més.

L’obra, sota la direcció d’escena de Carles Ortiz, i amb escenografia de Jordi Galobart, compta amb un repartiment de luxe: el tenor Gustavo Porta (Manrico), la soprano Maribel Ortega (Leonora), el baríton Carles Daza (Il Conte Luna) i la mezzosoprano Laura Vila (Azucena).

Fotografies: Lluís Franco

Comentaris
To Top