Ciutat

Reconeixement al jove senegalès que va evitar un atracament a Sabadell

Els fets van tenir lloc la setmana passada a l’avinguda Matadepera

Els Mossos d’Esquadra han reconegut aquest dimarts al matí Assane Fall, el jove senegalès que va frustrar la setmana passada un atracament amb arma blanca en una oficina bancària del Banc Sabadell a l’avinguda de Matadepera. La policia catalana ha visitat el Cercle Sabadellès, on el noi treballa, per agrair la seva acció.

El cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Sabadell, Enric Cervelló, ha reconegut la tasca del jove, recordant alhora que l’objectiu és evitar aquest tipus d’actes heroics i protegir-nos trucant al 112 en situacions de risc. Malgrat això, ha elogiat la valentia i el mèrit de l’home, que va evitar que la situació anés a més.

View this post on Instagram

A post shared by Sabadell (@sbdmalapell)

Els fets van passar dilluns de la setmana passada quan un home de 36 anys va entrar a l’oficina a primera hora del matí i va amenaçar amb una navalla l’empleat que estava darrere el taulell exigint-li que li donés els diners. Al seu costat hi havia un client, el jove senegalès, que feia poc que havia arribat a Catalunya. Quan va veure que l’atracador amenaçava el treballador amb la navalla es va encarar amb ell i va aconseguir immobilitzar-lo i treure-li l’arma.

Reconeixement al Hassan per aturar un atracament a Sabadell | Cedida

Quan el va poder reduir i el va tirar a terra, un altre treballador de la sucursal i alguns clients van ajudar a retenir-lo fins que van avisar la policia. En un vídeo gravat per un client de l’entitat es pot veure com l’atracador (que porta mascareta i una dessuadora amb caputxa) amenaça el treballador del banc i com diversos clients del banc i altres treballadors aconsegueixen evitar el robatori. L’assaltant va acabar detingut i posteriorment enviat a la presó.

Un jove senegalès evita un atracament a l’avinguda de Matadepera

Comentaris
To Top