Oci i cultura

Arima Experiències porta música, ioga i vins al cim del Puig de la Creu

Les propostes són amb un format petit i pròxim

/CEDIDA

Un concert i una copa de vi omplen encara més l’ànima a davant d’una panoràmica amb el cel retallat pel Montseny, Sant Llorenç del Munt i Montserrat.

És possible gràcies a l’empresa Arima Experiències, que va ser fundada per Clara Martí fa un any enrere. La companyia organitza propostes culturals i d’oci al recinte privat que corona el cim del Puig de la Creu: maridatges de vins, concerts i sessions de ioga, a l’interior de l’ermita.

Les propostes són amb un format petit i pròxim. L’aforament màxim del públic és de 80 persones, aproximadament. Els clients arriben al cim del Puig de la Creu caminant, excepte si tenen problemes de mobilitat.

Pròximes activitats

Una de les pròximes activitats programades és un tast de vins amb el sommelier i enòleg Jordi Munt, el dissabte, 13 de maig, a les 12h. La proposta inclou tastar sis vins diferents amb el seu maridatge corresponent. N’hi haurà un que es beurà a mig camí i la resta s’oferiran al terrat del Puig de la Creu.

D’altra banda, també hi ha previst un concert del músic polinyanenc Roger Padrós, el dissabte 10 de juny a les 20h, que actuarà amb la posta de sol de fons. L’entrada de l’espectacle té un preu de 15 euros.

Comentaris
To Top