Oci i cultura

Chicuelo i Gemma Humet, pròxims concerts a la CavaUrpí

El guitarrista de flamenc actuarà en format de trio, mentre que l’egarenca presentarà l’espectacle ‘Miralls’

Gemma Humet als Jardinets de la Fundació / Victòria Rovira

Juan Gómez ‘Chicuelo‘ i Gemma Humet actuaran en els pròxims dies a la sala privada CavaUrpí divendres i dissabte, respectivament. Els dos concerts seran a les 21h.

Chicuelo, considerat un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc, pujarà a l’escenari acompanyat de Carlos Caro, al violí, i de Jacobo Sánchez, a la percussió. L’artista i compositor ha acompanyat cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Duquende, Mayte Martín, Rancapino, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito o Carmen Linares, a més d’haver treballat amb diversos músics de jazz.

Per altra banda, l’egarenca Gemma Humet presentarà l’espectacle Miralls. Després de 15 anys de trajectòria en la música, la cantaurora va anunciar aquesta gira. “Vull tocar les meves cançons tal com les vaig veure néixer, a piano i veu, despullant-les de qualsevol revestiment”, explicava. A més, versionarà i revisitarà autors que l’inspiren i amb qui s’hi identifica, com Lluís Llach, Joan Baptista Humet o Toti Soler.

D’aquesta manera, la gira de Miralls serà també una feina de revisió de la cantant. “‘Miralls’ em serveix per veure’m des de fora, des d’un altre punt de vista, per retrobar-me amb mi, amb els meus dubtes, les meves ombres, les pors, però també les meves llums”, apuntava la pianista.

Comentaris
To Top