Ciutat

La Fuensanta es prepara per a la seva 71a romeria

sopar fuensanta
El sopar s'ha celebrat a la Sala Polivalent del Nord / David Chao

Ja queda menys per a la 71a romeria de la Verge de La Fuensanta, un dels dies més importants per a la comunitat murciana de Sabadell. Per això, i com ja és tradició, un parell de setmanes abans l’Hermandad Nuestra Señora Virgen de la Fuensanta organitza un sopar de germanor. Tot en una gran cita que s’ha celebrat a la Sala Polivalent del Nord.

“Amb el sopar iniciem els actes de la romeria de maig. Enguany som uns 230 comensals i és una cita destacada perquè també celebrem l’arribada de la nostra Santa Mare a Sabadell i l’agermanament amb la confraria de Badia”, ha explicat Antonio Padilla, president de l’Hermandad.

sopar fuensanta

El sopar ha congregat al voltant de 230 persones / David Chao

En l’àmbit institucional l’alcaldessa, Marta Farrès, ha destacat la presència cultural de la Fuensanta a Sabadell: “Per a la ciutat és un orgull que hi hagi gent que mantingui les seves arrels i comparteixi les seves tradicions”. A la cita també hi ha assistit l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, qui ha remarcat la vinculació religiosa creada recentment entre les dues ciutats: “Amb aquest agermanament es reforça la cultura entre els dos municipis, fet que mereix tot el nostre suport”.

El sopar s’ha complementat amb balls i música típica de Múrcia. Una gran celebració per agafar forces de cara a la romeria. Aquesta s’iniciarà el pròxim 20 de maig a les 17 h a la parròquia del Sagrat Cor. D’allà es caminarà fins a l’ermita de Sant Julià, on ‘dormirà’ la verge fins que diumenge retorni a la parròquia.

Comentaris
To Top