Eleccions municipals 2023

El PSC confia en la “feina feta” per guanyar les eleccions municipals

L’alcaldable del PSC, Marta Farrés, ha començat la campanya electoral a les portes de la Granja del Pas, des d’on ha confiat repetir el triomf a les urnes per la “feina feta” en els últims quatre anys. “Hem posat Sabadell en marxa”, tot i que, ha reconegut, “no ha estat fàcil”, en referència als efectes de la pandèmia i la invasió de Rússia a Ucraïna.

Farrés, en l’inici de la campanya electoral del PSC / AINA TORRES

Precisament, aquesta esperança l’han reflectit en el lema de la socialista: “Marta Farrés. La teva alcaldessa”. “Farem una campanya en positiu, per divertir-nos. Perquè així és quan s’han fet bé les coses”, ha insistit, i ha afegit, “a diferència d’altres”.

No ha estat l’únic record que ha tingut per a la resta, també quan hi ha qui “ara va a escoltar els veïns i nosaltres portem quatre anys fent-ho”. Ha assenyalat que únicament no repassarà els darrers anys també “tinc la motxilla plena d’idees”.

I en aquesta línia, ha apuntat que “situarem a Sabadell al mapa, perquè sigui la ciutat que ens mereixem, amb projectes i amb futur” i fer-ho amb “lideratge, no només de l’alcaldessa sinó també des del col·lectiu”.

Comentaris
To Top