Ciutat

Joan Mena (En Comú Podem): “Tornarem amb molta força a l’Ajuntament de Sabadell”

Ara sí. Sabadell En Comú Podem ja fa via per ser a “una força determinant a l’Ajuntament de Sabadell”. Així ho ha assegurat l’alcaldable dels comuns, Joan Mena, en la tradicional presentació del cartell electoral pocs minuts abans de l’inici de la campanya electoral a Sabadell, enguany a les escales del Mercat Central. “Tenim moltes ganes de tornar al ple, i estem convençuts que ho farem amb molta força”, ha reblat Mena, acompanyat de prop d’una cinquantena d’assistents que li han brindat suport.

“Som garantia d’un govern d’esquerres”

Mena ha assenyalat que “mentre hi ha partits que miren a la dreta, Sabadell En Comú Podem serà força una determinant perquè hi hagi un govern d’esquerres”. En aquest sentit, ha referenciat que la tradició del seu espai polític és aquella que “recondueix l’ètica i la governabilitat” i ha afegit que “aquesta és la nostra voluntat”.

Sabadell En Comú Podem ja ha deixat clar en diferents contactes amb la premsa la seva preocupació per l’accés a l’habitatge. És per això que entre les puntes de llança del seu programa proposa incrementar el parc d’habitatge públic a 5.000 domicilis o destinar el 30% de tota la promoció privada a l’habitatge assequible.

L’alcaldable del conjunt ha conclòs les declaracions amb els mitjans enviant un missatge a la ciutadania per a dir-li que “amb Sabadell En Comú Podem no hi haurà ni barris ni ciutadans de primera i de segona”.

Joan Mena, En Comú Podem: “El govern no ha sabut planificar el futur; i Sabadell ha perdut oportunitats”

Comentaris
To Top