ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell es jugarà la lliga a Can Llong

La neerlandesa van de Kraats, en una acció davant Laura Ester / LL. FRANCO

La vintena lliga de l’Astralpool Club Natació Sabadell haurà d’esperar. El CN Mataró ha guanyat el segon partit de la final pel títol de lliga (11-10) i força el tercer partit que es disputarà aquest dissabte a la Finetwork Aquàtics de Can Llong (12.30 h). Caixa o faixa.

Les sabadellenques, a excepció del momentani 2 a 1 favorable a les de Dani Ballart, mai han anat a remolc fins als darrers minuts del partit, quan diverses decisions arbitrals, molt protestades pel cos tècnic sabadellenc –han suposat les expulsions de David Palma i Enric Arnella– ha donat ales a les maresmenques. Del 7 a 9 s’ha passat  al 10 a 10, amb el protagonisme de la neerlandesa Simone van de Kraats i Anni Espar. En el darrer minut, l’enèsim penal favorable al CN Mataró ha acabat decantant la balança.

Amb l’eliminatòria igualada (1-1) aquest dissabte sabadellenques i mataronines es jugaran a cara o creu el vintè títol o el segon, respectivament. Una oportunitat d’or per aconseguir el triplet –Champions League, lliga i Copa de la Reina–.

El tècnic David Palma, protestant una decisió arbitral / LL. FRANCO

Comentaris
To Top