Ciutat

En Comú Podem oferirà servei gratuït de psicologia i odontologia

La formació encapçalada pel candidat Joan Mena, En Comú Podem, proposa en matèria de sanitat la creació d’un servei públic de psicologia i odontologia. Aquest anunci ha arribat coincidint en la manifestació d’aquest dissabte al matí, on les associacions veïnals de la ciutat i la comarca s’han manifestat per exigir una sanitat pública de qualitat. “No hem notat el canvi entre una conselleria en mans de Convergència o Junts, a Esquerra Republicana. Exigim a la Generalitat inversions, perquè hem d’aconseguir que el Parc Taulí sigui un hospital de tercer nivell”, ha reclamat Mena.

En paraules de la número 2 de la llista d’En Comú Podem de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig, Alejandra Sandoval, ha assegurat que “encara ho estem acabant de dissenyar, però volem que arribi realment a les persones que més ho necessiten. Serà sense cita prèvia”. En la mateixa línia ha detallat que “la població jove, adulta i gran necessita atenció immediata, i més ara després de la pandèmia. Les ferides es veuen a simple vista, però les depressions, no. Accedir-hi no només ha d’estar a l’abast de les persones que poden pagar-ho”.

En aquesta línia s’ha manifestat la diputada al Congrés dels Diputats i portaveu de sanitat i consum de la formació a Madrid, Laura López, afegint que “no pot ser que el fet de no poder-te pagar unes ulleres condicioni el teu desenvolupament personal. La sanitat ha de ser pública, de qualitat, universal i accessible, garantida a totes les persones amb igualtat i equitat”.

En primer pla, la diputada al Congrés, Laura López / D.CHAO

Comentaris
To Top