Eleccions municipals 2023

Els comuns plantegen construir una zona poliesportiva coberta a Torre-romeu

El barri de Torre-romeu, vist des de la plaça de Sant Salvador / LLUÍS FRANCO

Sabadell En Comú Podem es compromet a construir una zona poliesportiva coberta a Torre-romeu. Això ha explicat el partit aquest diumenge en paraules de Joan Carles Torres, número tres de la candidatura i Rosa M. Morales, candidata número 7. Una mesura amb la qual busquen donar servei i fomentar la pràctica esportiva accessible a tots els barris del districte 7.

Segons els Comuns la zona de Torre-romeu pateix un dèficit d’equipaments esportius: “el districte 7 és el que menys inversió esportiva ha rebut des que durant el mandat 2015-2019 es va construir una pista petita al costat del centre cívic”, ha assegurat Torres. Per aquest motiu plantegen la construcció d’un equipament senzill, però cobert, que faciliti la pràctica esportiva també quan les condicions de pluja o de sol ho dificultin.

El partit lila considera la pràctica esportiva una prioritat i així ho destaca al seu programa com a “peça clau”. Un aspecte que se suma al de potenciar hàbits de vida saludables i garantir l’accés a activitats esportives per tothom independentment de la seva condició socioeconòmica tal com ha puntualitzat Morales.

Comentaris
To Top