Eleccions municipals 2023

Farrés vol eliminar la rambla central de la ronda Collsalarca i guanyar-hi aparcament

Marta Farrés

La candidata socialista ha anunciat que es plantarien arbres a les voreres laterals

Marta Farrés, anunciant la reforma de la ronda Collsalarca / CEDIDA

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat que té intencions de reformar la ronda Collsalarca. Si el PSC revalida el govern de la ciutat a les eleccions de diumenge 28 de maig, durant la pròxima legislatura s’iniciarà un projecte a la via per eliminar-ne la rambla central i eixamplar una o bé les dues voreres laterals. L’obra comportaria guanyar una cinquantena de places d’aparcament, una necessitat pels veïns de la zona, segons la candidata socialista.

Farrés ha assegurat que el projecte “dignificarà” la ronda i la convertirà en “un element de centralitat”. Els arbres de la rambla central, que l’alcaldessa ha apuntat que “embruten molt” i “estan arribant al final del seu cicle” s’eliminaran i se’n plantaran de nous a les voreres laterals.

El projecte es començaria a redactar aquest any, segons la candidata, i següent pas seria consensuar-lo amb els veïns de la zona. La proposta ha estat anunciada amb la presència de dos dels candidats de la llista socialista, Manuel Robles i Adrián Hernández, i de veïns de la zona.

Comentaris
To Top