Eleccions municipals 2023

En marxa les eleccions municipals: obertura de col·legis sense incidències a Sabadell

Des de les 9 del matí, els col·legis electorals han obert perquè els sabadellencs decideixin el futur de la ciutat

Les eleccions municipals ja estan en marxa. Des de les 9 del matí, els col·legis electorals han obert perquè els sabadellencs decideixin el futur de la ciutat. En total, hi ha 59 col·legis i 247 meses electorals, i el nombre total d’electors és de 156.526, dels quals 155.330 tenen nacionalitat espanyola i 1.196 són estrangers. Es podrà votar fins a les 20 hores. I els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. Totes les meses han obert amb normalitat i sense incidències.

GUIA | Tot el que has de saber de les eleccions municipals a Sabadell

Cal tenir en compte que en aquests comicis s’ha fet una revisió general dels col·legis electorals de la ciutat, s’han substituït alguns centres i se n’han restituït d’altres que tradicionalment havien estat col·legi electoral però que en les darrers eleccions, a causa de la situació sanitària, no es van utilitzar. L’Ajuntament ha enviat una comunicació a tot l’electorat afectat per aquests canvis, addicionalment a les targetes censals que ha enviat l’Oficina del Cens Electoral de l’Institut Nacional d’Estadística.

En marxa les eleccions a Sabadell | David Chao

Pots consultar on et toca votar i tota la informació referent a la jornada a través de la web d’aquest diari i mitjançant els canals de l’Ajuntament.

Consulta com aniran les eleccions a Sabadell

Comentaris
To Top