Eleccions municipals 2023

Gabriel Fernàndez (ERC): “Està en joc continuar com fins ara o fer un pas de gegant per transformar Sabadell”

El candidat d’ERC, Gabriel Fernàndez, ha votat aquest diumenge a l’escola Enric Casassas (Centre). “Està en joc si volem continuar com fins ara o fer un pas de gegant que transformi Sabadell en la ciutat que tots volem”, ha dit en declaracions a la premsa.

Gabriel Fernàndez, votant acompanyat de Juli Fernàndez i Carme Forcadell / VÍCTOR CASTILLO

Fernàndez ha votat a les 11 h, acompanyat del conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, així com la seva dona i la seva filla. El sabadellenc ha animat els veïns a votar perquè “tota la ciutat, tots els barris, tenen l’oportunitat de decidir el futur”. És el primer cop que el republicà és el número 1 de la llista d’ERC, i opta a ser el primer alcalde llatinoamericà de Sabadell. Des del punt de vista personal, ha assegurat que ha arribat el dia que “havíem esperat i que jo havia somiat des de fa un bon temps. Estic molt il·lusionat i content”.

Comentaris
To Top