Eleccions municipals 2023

Nani Valero (Crida): “Continuarem sent una força important a la institució i al carrer”

La Crida per Sabadell manté resultats. Els anticapitalistes han resistit i conservaran els 3 regidors, igual que el 2019. El que si varien són els percentatges, enguany amb un 10,31% i 8018 vots respecte a l’11,12% i les 10.737 paperetes dels anteriors comicis. El final de l’escrutini s’ha viscut conjuntament, als exteriors del Casal Independentista de Can Capablanca. Malgrat que els resultats no han estat dolents per la Crida, el sentiment general era de sorpresa davant la majoria de Farrés.

nani eleccions

Valero acompanyada del seu equip / David Chao

“Estem contentes amb els resultats, tot i que sabem que cap majoria absoluta pot ser bona notícia“, ha reblat Valero en conèixer el final de l’escrutini. Per seguidament afirmar: “Continuarem sent una força important a la institució i al carrer”.

La candidata de la Crida també ha assegurat que “la lluita comença ara” i ha afirmat que el seu partit està preparat pel nou repte: “Davant l’entrada del feixisme som trinxera imprescindible, vetllarem pel feminisme, per desemmascarar la corrupció i mantindrem la mobilització a favor dels Països Catalans”. Perquè com ha expressat “estem organitzades, no renunciarem a res”.

Comentaris
To Top