Eleccions municipals 2023

Gabriel Fernàndez (ERC): “Hem de fer autocrítica i continuar endavant”

ERC ha perdut quatre regidors i més de 10.600 vots en aquestes eleccions municipals respecte les de fa quatre anys. Uns números que obliguen la formació “a fer autocrítica i continuar endavant”, tal com ha assegurat el candidat Gabriel Fernàndez des de l’Arteneu, on els republicans han seguit la nit electoral.

Fernàndez, acompanyat de diversos regidors / CEDIDA

Aquest cop, ERC ha obtingut 8.588 vots i tres regidors que, a part de Fernàndez, seran Sílvia Renom (independent) i Santi Valls. L’alcaldable ha afirmat que “avui ERC Sabadell i ERC nacional no ha obtingut un bon resultat”, i ha agraït la feina feta per tots els companys de partit durant la campanya electoral.

Fernàndez subratlla que la majoria absoluta que ha obtingut el PSC de Marta Farrés amb 14 regidors “és una mala notícia per la ciutat”. Perquè “tots sabem què passa quan hi ha una majoria absoluta del PSC. És una mala notícia”.

L’autocrítica també assenyala l’independentisme. “Hem baixat molt”, ha dit Gabriel Fernàndez, perquè la suma d’ERC, Crida i Junts passa de 13 regidors a 8.

I l’abstenció és un altre element que el republicà ha mencionat, perquè “segurament ens ha castigat més que a altres partits”. I això, ha dit, requereix “autocrítica, millorar el que no ha sortit bé i continuar endavant”.

Comentaris
To Top