Vallès

Canvi de president a les EMD de Bellaterra i Valldoreix

Josep Maria Riba de Bellaterra Endavant! i Juanjo Cortés de Valldoreix Plural agafen les regnes de les entitats

Les eleccions municipals d’aquest diumenge han comportat també canvis a la presidència de les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès, i Valldoreix, a Sant Cugat. Amb 817 vots, la formació Bellaterra Endavant! ha recollit el 58% dels suports, fet pel qual el candidat Josep Maria Riba ha estat escollit nou president de l’EMD de Bellaterra, que estarà acompanyat de 5 vocals de la formació. Gent per Bellaterra, que fins ara tenia la presidència, n’ha obtingut 2 i ERC 1.

Per la seva banda, Valldoreix Plural (ERC, PSC, CUP i ECP) ha obtingut 1.282 vots i Juanjo Cortés en serà el nou president. Agafa el relleu a Junts, que ha obtingut 3 vocals, mentre que PP, PSC, ERC, VOX i CUP han obtingut un cada una.

A Bellaterra, aquest és el segon president que té l’EMD, després que Ramon Andreu, candidat de Gent per Bellaterra, hagi estat al capdament de l’entitat des de la seva constitució, l’any 2010. A Valldoreix, Cortés agafa el relleu de Josep Puig (Junts), qui ha estat 16 anys al càrrec i que l’any passat ja va anunciar que no tornaria a presentar-se com a candidat aquest 2023.

Comentaris
To Top