Ciutat

Obert el termini per sol·licitar telemàticament el vot per correu pel 23-J

El 19 de juliol acabarà el termini per poder dipositar el vot per correu, que es preveu que s’incrementi

Els sabadellencs tornaran a les urnes el pròxim 23 de juliol en les eleccions generals. La data ha generat debat per la proximitat de les vacances per part de bona part de la població. En aquest context, i atenent al funcionament previ en tots els comicis, els ciutadans que vulguin ja poden sol·licitar telemàticament el vot per correu a les eleccions espanyoles del 23 de juliol.

Tal com informa Correus, les peticions es poden fer fins al 13 de juliol. Es tracta d’un requisit imprescindible i es pot fer via telemàtica a través de la pàgina web de Correus o presencialment en qualsevol oficina. Per tal que no hi hagi cues a les oficines, es pot demanar cita prèvia a través de l’aplicació, la web de Correus o l’Oficina Virtual.

Acreditació per fer la sol·licitud

El 19 de juliol acabarà el termini per poder dipositar el vot per correu, que es preveu que s’incrementi tenint en compte que les eleccions seran al juliol, en període de vacances. En cas de la sol·licitud online, els ciutadans han d’acreditar la seva identitat a través d’una firma electrònica. I els que vagin fins a una oficina de Correus, hauran de presentar el DNI, passaport o carnet de conduir.

A partir del 3 de juliol s’enviarà a casa de les persones que hagin sol·licitat el vot per correu tota la documentació necessària per poder exercir-lo. I el 19 de juliol acabarà el termini per dipositar el vot per correu en una oficina de Correus.

Els sabadellencs tornaran a les urnes el 23 de juliol

Comentaris
To Top